Nintendo Only
special
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 3 april 2008 om 14:03


English Translation   Tags: 1 april, grap
alg

Dé 1 april grappen van 2008

Special | 3 april 2008 - Zoals iedereen van jullie ongetwijfeld weet was het eergisteren 1 april 2008, de dag waarop veel grappen worden uitgehaald variërend van het afgezaagde “Hé, je schoenveter zit los!” tot grootste grappen die tot veel commotie leiden. Ook in de gamesindustrie zijn de ontwikkelaars , uitgevers en fabrikanten niet vies van een leuk grapje. In deze special zetten we de opmerkelijkste nieuwsberichten uit de gamesindustrie nog eens op een rijtje zodat jij weet wat je straks niet op je werk/school moet gaan verkondigen.

1). World of Warcraft komt naar consoles.
De beste 1 april grap was dit jaar afkomstig van Blizzard Entertainment, de mensen achter Warcraft, Starcraft en World of Warcraft. Ze lanceerden namelijk de website van World of Warcraft: The Molten Core, een World of Warcraft game voor de consoles.

Naast enkele artworks bevat de website ook een video die je via onderstaande afbeelding kunt bekijken.Zoals de video al doet vermoeden is er geen World of Warcraft: The Molten Core. De gamers die een beetje thuis zijn in de World of Warcraft wereld weten bovendien dat The Molten Core, het thuisfront van Firelord Ragnaros, een van de minst populaire gebieden was uit de World of Warcraft games. Desondanks verdient deze 1 april grap wel de titel: “Beste 1 april grap van 2008” omdat er zoveel werk in is gestoken.

Dé 1 april grappen van 2008 - Pagina 1
reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!