Nintendo Only
redactie

Alex Offerman (elmoclub)

Ik ben Alex Offerman, geboren op 20 januari 1987 en woon in het "altijd" gezellige Hoofddorp.

Ik game sinds ik de oude grijze, met roze knoppen bedekte, GameBoy in mijn handen kreeg. De liefde voor videogames is echter flink gaan groeien toen mijn ouders besloten een PC in huis te halen. Geen fancy gamemachine maar één met een heuse Intel 486 processor. Prince of Persia, Supaplex, Commander Keen, ik heb ze helemaal kapot gespeeld. De Nintendo 64 was mijn eerste console en vanaf die 64-bit machine heb ik elk Nintendo product in mijn bezit gehad. Noem mij maar een Nintendo fanboy, vind ik helemaal niet erg.

Ik zit bij Gaming Only omdat gamen meer is dan alleen op knoppen rammen of met een muis klikken. Er gebeurd altijd wel wat in de gamesindustrie en daar wil ik graag alles van weten. De gratis games zijn ook niet verkeerd. Wacht, typte ik dat nou hardop?

Ik vervul bij Gaming Only de functie als redacteur. Nieuws plaatsen, artikelen schrijven. Alles wat je op Gaming Only kunt lezen daar probeer ik mijn spreekwoordelijke steentje aan bij te dragen.

Ik game momenteel veel op mijn Playstation 3. Op de PSVita na heb ik alle consoles in huis plus een aardige game-PC maar, de PlayStation 3 staat wel het meeste te draaien.

Ik houd me naast gamen vooral bezig met het maken van muziek. Samen met een goede vriend ben ik de formatie Soundshockers begonnen. Een soort van wannabe DJ's met een voorliefde voor knallende beats.