Nintendo Only
redactie

Jelle Schut (jellejelle)

Jelle SchutIk ben Jelle Schut, al weer veel te lang geleden geboren, juli 1985 om precies te zijn, en ik woon in het fantastische Alphen aan den Rijn.

Ik game sinds mijn vader voor het eerst een computer van zijn werk mee haar huis bracht met daarop een voorloper van Snake, het zal ergens begin jaren '90 geweest zijn. Daarna heb ik heel lang op de PC games gespeeld, van Tony Hawk's Pro Skater tot Age of Empires en van The Lion King, die toen nog op 4 floppy's stond, tot NHL 99. In 2003 kocht ik pas voor het eerst zelf een console, de Xbox, nadat ik bij iemand anders Burnout zag. Ik heb die game, Project Gotham Racing (1&2) en Forza Motorsport helemaal kapot gespeeld en zo is de liefde voor racegames ontstaan.

Ik zit bij Gaming Only omdat ik ooit 1 van de mede-oprichters was. Ik kende 1 van de gasten die aan PSP Zone, de oervader van Gaming Only, werkte en heb mezelf aangeboden om de contacten met de game uitgevers te gaan regelen. Zij wilden mij wel graag hebben en nu zit ik er nog.

Ik vervul bij Gaming Only de rol van het opperhoofd. Ik ben eigenlijk overal wel mee bezig, nieuws, artikelen, video's, maar toch vooral de zakelijke kant. Gaming Only is een te groot project om het als hobby te doen en ik werk dan ook fulltime voor Gaming Only. Ik regel de contacten met ons advertentiebureau en ontwikkel nieuwe projecten voor de site.

Ik game momenteel op mijn Xbox 360 en de PlayStation 3 debug op kantoor. Als echte achievement hunter speel ik het meeste op de Xbox 360. Wanneer we weer een preview of review versie van een game binnen hebben slinger ik vaak de debug op kantoor aan om een game te testen en jullie te kunnen vertellen of het iets is.

Ik houd me naast gamen bezig met schaatsen. In de winter train ik zo'n 2 tot 3 keer per week op het ijs en nog een paar keer naast de baan. In de zomer fiets en skeeler ik veel en natuurlijk mag kracht- en coördinatietraining niet ontbreken. Ik ben ook nog bestuurslid van een stichting in Alphen aan den Rijn, Stichting De Ruilwinkel, voor deze stichting verzorg ik de PR en zo verdien ik mijn padvinderspuntjes.