Nintendo Only
redactie

Joey Coenraerds (Joey)

Ik ben Joey Coenraerds, geboren in december 1989 en woonachtig in Malle, België.

Ik game sinds de release van de PlayStation 2, althans toch op hardcore-gebied. Jaren voordien was ik reeds in het bezit van de allereerste Gameboy met klassiekers als Super Mario Bros., Tetris en Pokémon, maar het echte werk begon met de PlayStation 2 en games als Grand Theft Auto: Vice City.

Ik zit bij Gaming Only omdat games mij enorm boeien en ik mijn passie met anderen wil delen. Na een goed jaartje Gaming Only dagelijks bezocht te hebben, meldde ik me in 2007 aan om deel uit te maken van de crew. Sindsdien heb ik het niet over mijn hart kunnen krijgen om te vertrekken en heb ik in die jaren die passeerden veel verschillende functies uitgevoerd en hierdoor Gaming Only van verschillende kanten bekeken.

Ik vervul bij Gaming Only de rol van eindredacteur en sta ik vooral in voor het controleren en verbeteren van de artikelen die op de verschillende websites van Gaming Only verschijnen. Op deze manier probeer ik mijn mede-crewgenoten hun schrijfvaardigheden leren te verbeteren en ook ik leer af en toe nog iets bij.

Ik game momenteel vooral op de PS3, maar ook mijn Xbox 360 en zelfs de PlayStation Portable gaan af en toe nog eens aan. Voornamelijk free-roam- en adventure-games nemen het meeste van mijn tijd in beslag. Niet verwonderlijk dat ik een immense fan ben van de Grand Theft Auto-reeks, en voornamelijk ontwikkelaar Rockstar Games.

Ik houd me naast gamen bezig met werken, werken en werken. Aangezien mijn werk de meeste tijd in beslag neemt, is gamen in mijn opzicht meer een tussendoortje geworden. Ik slijt tegenwoordig dan ook geen dagen meer achter mijn console, dan toen ik nog naar school ging. Uiteraard bestaat het leven uit meer dan werken en gamen, en daarom ben ik ook af en toe te vinden voor een potje pool.