Nintendo Only
redactie

Stefan van Veen (SvV_Ying)

Stefan van VeenIk ben Stefan van Veen, geboren in Amsterdam in december 1988. Rond mijn 13e ben ik verhuisd naar Purmerend waar ik nu woon.

Ik game sinds ik de Amiga 500 van mijn vader ontdekte. Sensible Soccer is één van de eerste games die ik mij herinner. Daarna overgestapt naar de Amiga 1200 en CD32 voordat het PlayStation tijdperk begon.

Ik zit bij Gaming Only omdat gamen mijn hobby is, ik redactiewerk leuk vind en deze baan perfect bij mijn studie past. Daarnaast blijf ik steeds op de hoogte van al het nieuws in de gamewereld en voel ik mij ook meer onderdeel van deze industrie. Tevens is dit voor mij een prima begin voor een carrière in de wereld van de media.

Ik vervul bij Gaming Only de rol van redacteur. Ik schrijf nieuwsberichten, previews, reviews en grotere artikelen waar ook de nodige research voor nodig is. Verder vind ik het leuk om mee te denken over de site en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan Gaming Only als geheel.

Ik game momenteel op de PlayStation 3. Ik vind veel genres leuk. Vooral action/adventure, voetbal, racen, first person shooters en RPG’s hebben mijn voorkeur. Enkele series die voor mij altijd een must-buy zijn: Final Fantasy, FIFA, Call of Duty, Uncharted en Assassin’s Creed.

Ik houd me naast gamen vooral bezig met mijn opleiding Redactie en Mediaproductie aan de HvA, mijn werk als teamleider bij de Albert Heijn en voetballen en uitgaan in de weekenden.