Nintendo Only
redactie

Patrick van Sint Annaland (501105)

Ik ben Patrick van Sint Annaland, ik ben 22 jaar en woon in het zeer saaie dorpje Niebert.

Ik game sinds ik ergens in 1998 de game Tyrian in mijn handen kreeg. Ik was zwaar onder de indruk van de toen prachtige beelden en heftige actie. Sindsdien ben ik een hardcore PC gamer en heb ik ondertussen al veel te veel games gespeeld.

Ik zit bij Gaming Only omdat het nieuws rondom games mij interesseert, ik mijn schriftelijke vaardigheden constant wil blijven verbeteren en omdat ik nooit nee zeg wanneer er toffe games zijn om te reviewen.

Ik vervul bij Gaming Only nu al anderhalf jaar de functie van redacteur. Ik zorg ervoor dat PC only zo vol mogelijk staat met allerlei nieuwtjes en ook een aardige hoeveelheid van de reviews op PC only zijn door mij gemaakt.

Ik game momenteel de game The Witcher 2: Assassins of Kings. De game is een van de beste RPG`s die ik ooit gespeeld heb en zal me een aardig tijdje bezighouden.

Ik houd me naast gamen ook bezig met mijn studie bedrijfseconomie, het verslaafd zijn aan fitness, het verslaafd zijn aan films en af en toe nog wel eens een pilsje kunnen waarderen.