Nintendo Only
redactie

Koen Helder (Kewntjah)

Koen HelderIk ben Koen Helder. Geboren in april 1986, te Amsterdam.

Ik game sinds ik voor mijn 6e verjaardag een GameBoy kreeg, natuurlijk voorzien van voetbalspelletje (World Cup). Mijn 1e console was de, te vroeg gestorven, Sega Mega Drive II, waarna alle consoles van Sony elkaar in rap tempo opvolgde. De beste games ooit gemaakt zijn voor mij nog altijd Metal Gear Solid en Final Fantasy IX. Een handheld in de vorm van de Nintendo DS gaat nog steeds mee op vakantie.

Ik zit bij Gaming Only omdat ik hier ooit een half jaar stage liep, waarna men me absoluut niet meer wilde laten gaan. Ik maak ondertussen al bijna deel uit van het meubilair.

Ik vervul bij Gaming Only de taak van FIFA-fanaat. Ik schrijf zo nu en dan nog een preview of review, maar ben voornamelijk actief als presentator. Elke maand ben ik te zien in de Game Connection waarin ik op zoek ga naar de link tussen gamen en eigenlijk alles daar buiten.

Ik game momenteel voornamelijk op mijn PS3. Wat ik daar het meeste op speel zijn PES en FIFA (afhankelijk van welke dat jaar beter is) en de offline multiplayer features van de Call of Duty-franchise (Spec Ops en Zombies).

Ik houd me naast gamen bezig met veld-en zaalvoetbal (en de 3e helft die daar bij hoort). In de winter mag ik graag snowboarden in Frankrijk en als in Nederland het zonnetje schijnt ga ik graag een potje golfen.