Nintendo Only
Avatar van SvV_Ying
Rank: Gaming Only crew
Website: website
Leeftijd: 32
Woonplaats: Purmerend
Beroep: Student Redactie & Mediaproductie en teamleider bij Albert Heijn.
MSN: x
Yahoo!: x
ICQ: x
Skype: x
Gamertag: x
Wii Friends Code: x
PSN ID: SvV_Ying
biografie
Ik ben Stefan van Veen, geboren in het mooie Amsterdam in december 1988. Nu woon ik alweer een flink aantal jaar in Purmerend en sinds begin 2013 met vriendin in een eigen huis.

Ik game sinds ik de Amiga 500 van mijn vader ontdekte. Sensible Soccer is één van de eerste games die ik mij herinner. Daarna overgestapt naar de Amiga 1200 en CD32 voordat het PlayStation tijdperk begon en niet meer zou stoppen.

Ik zit bij Gaming Only omdat gamen mijn hobby is, ik redactiewerk leuk vind en deze vrijwillige baan perfect bij mijn studie past. Daarnaast blijf ik zelf steeds op de hoogte van al het nieuws in de gamewereld en voel ik mij ook meer onderdeel van deze industrie. Tevens is dit voor mij een prima begin voor een carrière in de wereld van de media.

Ik vervul bij Gaming Only de rol van redacteur. Ik schrijf nieuwsberichten en ben opzoek naar nieuwtjes. Naast het nieuws moeten er natuurlijk ook reviews en previews geschreven worden en dat is misschien wel het leukste van werken van GO: games spelen en beoordelen! Verder vind ik het leuk om mee te denken over de site en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan Gaming Only als geheel.

Ik game momenteel op de PlayStation 3. Ik vind veel gamegenres leuk. Vooral action/adventure, voetbal, racen, first person shooters en RPG’s hebben mijn voorkeur. Enkele series die voor mij altijd een must-buy zijn: Final Fantasy, FIFA, Call of Duty, BioShock, Uncharted en Assassin’s Creed.

Ik houd me naast gamen vooral bezig met mijn opleiding Redactie en Mediaproductie aan de HvA, mijn werk als teamleider bij de Albert Heijn, voetballen in het weekend en mijn vriendin en ons huisje.
reacties
#6213  | 31 januari 2012 10:03 - IRRIMAN
Avatar van IRRIMAN
Reacties: 9
HEY STEEF!!!

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
statistieken
Nintendo Games W C
Nintendo Wii: 0 0
Nintendo DS: 0 0
Virtual Console: 0 0
PC Games W C
PC: 0 0
PlayStation Games W C
PlayStation 3: 1 0
PlayStation Portable: 0 0
PlayStation Store: 0 0
Xbox Games W C
Xbox 360: 0 0
Xbox Live Arcade: 0 0
Totaal aantal games W C
1 0
Member content
Reviews: 0
Weblogs: 0
Foto's: 0
Overige
Games beoordeeld op Nintendo Only: 0
Reacties op Nintendo Only: 0
Totaal aantal FP reacties: 338
Forum posts: 470