Nintendo Only
nieuws
alg

Capcom sluit fiscaal jaar negatief af

Nieuws | 8 mei 2010 - Capcom heeft het fiscale jaar afgesloten met zowel een daling in totale verkopen, als een daling in winst, zo laat Computer and Video Games weten.

Daling
Het fiscale jaar eindigde op 31 maart en Capcom sloot dit jaar op een negatieve manier af. De uitgever zag zijn verkoop cijfers met 27,3 procent dalen en de winst zakte zelfs met 73,1 procent. Capcom gelooft dat zij het jaar goed hebben gepresteerd, maar dat de verkoop van sommige nieuwe titels erg mager waren. Lost Planet 2, Super Street Fighter 4 en Monster Hunter Tri zijn expres uitgesteld om in het nieuwe fiscale jaar meer winst te gaan maken en meer games te verkopen.

Capcom
Capcom begint het nieuwe fiscale jaar uitstekend. Zo werden Super Street Fighter 4 en Monster Hunter Tri door de pers goed ontvangen. Ook onze Bart was erg onder de indruk van Street Fighter 4 en bestempelde David Monster Hunter Tri als een topper.

reacties
#25380  | 8 mei 2010 11:27 - Link
Avatar van Link
Reacties: 2.923
Ik wilde net zeggen, Monster Hunter moet dat toch wel omhoog kunnen krikken .

(In ieder geval wat betreft kwaliteit; maar of het ook gekocht wordt is een andere vraag. Gelukkig wel voldoende reclame van Nintendo hier in Europa!)

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1979