Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 24 maart 2010 om 12:12
ds

Sony: 'Geen 3D PSP, 3DS vraagteken'

Nieuws | 24 maart 2010 - IGN zat gisteren om de tafel voor een interview met John Koller, de marketing- en hardwarebaas van SCEA. Tijdens dit gesprek liet hij zich uit over de mogelijkheden van een 3D PSP en gaf hij ook zijn mening over de aankondiging van de Nintendo 3DS.

3D PSP
Op de vraag of er een PSP variant komt met 3D techniek was Koller duidelijk, dat gaat voorlopig niet gebeuren. Volgens hem ligt de focus van Sony op dit moment op 3D techniek in de console.

Quote:
"Our focus on 3D right now is on the console. There's a tremendous amount of opportunity on PlayStation 3 with 3D. The amount of interest in 3D from the retail side and game publishers is off the charts. We know we have a hit with 3D on PS3 and we're going to concentrate our efforts there."


Nintendo 3DS
Bij de aankondiging van de Nintendo 3DS zette Koller nog wat vraagtekens. Volgens hem is het zeker een interessante stap, maar is het de vraag of de jongere doelgroep van de Nintendo DS op deze techniek zit te wachten. Koller beweert dat de research van Sony dit tegenspreekt.
Quote:
"I think it remains to be seen where Nintendo goes with 3D on a portable. Having been in the portable space for quite awhile, I think it's an interesting move but one I'd like to see where they go from a demographic standpoint. 8 and 9 year-olds playing 3D is a little bit of a stretch given where some of our research is right now."

reacties
#25218  | 24 maart 2010 12:33 - elmoclub
Avatar van elmoclub
Reacties: 834
En waarom zou 3D gaming niet voor de jongere doelgroep zijn. Die gaan toch ook naar 3D films in de bios of de 3D shows in pretparken. Als de game voor een jongere doelgroep gemaakt word, en hij is ook nog eens 3D, dan zie ik geen probleem hoor
#25221  | 24 maart 2010 16:02 - jordybutter
Avatar van jordybutter
Reacties: 386
Hij zou heel duur kunnen worden, waardoor kinderen hem niet kunnen betalen of niet van hun ouders krijgen....

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Fabrikant: Nintendo
Categorie: Systeem
Release: maart 2011