Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Bart de Boer (Firen)
Geplaatst op: 24 maart 2010 om 00:00
wii

'Nieuwe PSP en Wii dit jaar'

Nieuws | 24 maart 2010 - Colin Sebastian, analist van Lazard Capital, verwacht dat Nintendo dit jaar nog met een nieuwe Wii op de proppen zal komen. Daarnaast denkt hij dat Sony eveneens een nieuwe console zal aankondigen, namelijk een nieuwe PSP.

Concurrentie
De man zegt dat Sony en Microsoft met hun eigen bewegingsgevoelige controllers gaan zorgen voor concurrentie. Hierdoor zal Nintendo wat meer gepushed gaan worden om een nieuwe console aan te kondigen. Daarnaast is de markt voor de Wii en Nintendo producten aan het inzakken, een nieuw product zal die markt weer een boost kunnen geven aldus de analist. Ook Sony zal met een nieuwe PSP komen volgens de analist.

Quote:
"We expect Sony to announce a new PSP handheld device this spring, and Nintendo is likely to announce an updated console in the coming year, which could also help to reinvigorate the market."


Waar?
Het vervelende van analisten is dat ze vaak maar wat denken, terwijl eigenlijk nooit een voorspelling uitkomt. Nintendo zelf zegt dat ze nog geen nieuwe Wii gaan brengen, aangezien het apparaat nog als een gek verkoopt. Met betrekking tot de PSP zou hij wel eens gelijk kunnen hebben, helemaal na de aankondiging van Nintendo en hun 3DS.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1889