Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 23 maart 2010 om 10:29
alg

Nieuwe Warner studio maakt DC Comics games

Nieuws | 23 maart 2010 - Warner Bros. heeft vandaag bekend gemaakt dat het een nieuwe studio opent in Montreal, Canada. Deze studio zal zich volgens Warner Interactive president Martin Tremblay vooral richten op games gebaseerd op karakters uit het DC Comics universum.

300 man
De studio in Montreal moet in 2015 werk bieden aan 300 man en zal zich dus richten op het ontwikkelen van games gebaseerd op DC Comics, zo schrijft GameFocus naar aanleiding van een interview met Tremblay. De DC Comics catalogus bestaat onder andere uit Batman, Superman, Wonder Woman en Green Lantern, stuk voor stuk iconische comic franchises. Aangezien Warner Bros. eigenaar is van DC Comics zal men ongelimiteerd toegang hebben tot alle comics en helden van DC.

Eerdere overnames
De nieuwe studio is niet de eerste uitbreiding van Warner Bros. Eerder kocht het bedrijf vooral studio's, waaronder Monolith in 2004, Traveller's Tales in 2005 en Snowblind Studios en Midway Games in 2009. De meest recente overname was die van Rocksteady Studios, makers van Batman: Arkham Asylum. Met al deze overnames en de oprichting van een nieuwe studio lijkt Warner Bros. steeds meer uit te groeien tot een geduchte concurrent van uitgevers als Ubisoft en Take-Two Interactive.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1918