Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Bart de Boer (Firen)
Geplaatst op: 23 maart 2010 om 08:45

Bron: 1up
English Translation   Tags: Wii, demos, Reggie, Fils-Aime
ds

'Netflix kan ook op de DS'

Nieuws | 23 maart 2010 - Volgens Reggie Fils-Aime moet het mogelijk zijn om Netflix ook op de DS te draaien. Hij noemde dit een interessant vooruitzicht.

Japan
Als voorbeeld noemde hij wat Nintendo in Japan allemaal doet met de Wii en de DS. Het grote voorbeeld is Wii No Ma, de Japanse variant van Video on Demand. Voor wie het trouwens nog niet wist, in Japan is de Wii een echt multimedia-apparaat. In het land der rijzende zon kun je bijvoorbeeld ook televisie kijken op je console en ga zo maar door. Ook Netflix lijkt welwillend tegenover het idee te staan. Dat bedrijf is inmiddels aan het uitzoeken hoe de achterban het zou vinden als ze de service ook op draagbare dingen als een iPhone of DS zouden kunnen gebruiken.

Quote:
"We've already shown an ability to transmit content from the Wii to your DS. We do it with [Nintendo of Japan's video-on-demand] Wii No Ma service. We can transfer game demos from the Wii to the DS too, so the technology is absolutely possible. "


Drie keer Netflix
Netflix zal binnenkort in Amerika op alle drie de consoles beschikbaar zijn. Microsoft was de eerste die de service succesvol wist te integreren. De Xbox 360 is ook de enige console waar je geen schijfje voor nodig zult hebben om van de service gebruik te maken.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Fabrikant: Nintendo
Categorie: Systeem
Release: 3 april 2009