Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 10 februari 2010 om 11:09
alg

Peter Moore: 'E3 weer als old days'

Nieuws | 10 februari 2010 - EA Sports hoofd Peter Moore heeft in een interview met CVG gezegd dat hij vindt dat de E3 van afgelopen jaar een stuk beter was dan de edities van 2007 en 2008. Volgens Moore was het zelfs weer een beetje zoals de 'old days'.

Last-minute
Volgens Moore is veel van wat ze doen voor de E3 2010 last-minute werk. Hij heeft nu nog geen flauw idee wat ze precies gaan laten zien op de komende E3 en ook de demo's van games worden vaak op het laatste moment gemaakt.

Quote:
There's nothing I can say because I don't know. You would be shocked-slash-horrified to see how close we as publishers get to E3, still not really clear what we're going to say. So much of this stuff comes together so late: The development teams have to work on demo levels - it's non-trivial work.


Concurrentie
Volgens Moore is er tegenwoordig weer de opwinding van 3 grote consolefabrikanten die tegen elkaar opboksen. Daarnaast vindt hij dat de E3 in zijn huidige vorm weer duidelijk aan andere entertainment media laat zien dat de gameswereld echt meedingt naar de aandacht en het geld van de consument.

De E3 2010 is van 15 tot en met 17 juni in Los Angeles. Gaming Only is er natuurlijk dit jaar weer bij, dit jaar met een team van 4 personen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1982