Nintendo Only
nieuws
Virtual Console

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 20 januari 2010 om 15:47
dsiware

Eerste reviewcijfer Dark Void Zero

Nieuws | 20 januari 2010 - De 8-bit prequel van HD shooter Dark Void, genaamd Dark Void Zero, heeft zijn eerste cijfer gekregen van de redactie van Nintendolife. De platformshooter werd bekroond met een uitstekende 9 en behoort daarbij meteen tot een van de hoogst scorende DSiWare titels op de website.

Voor -en nadelen
Nintendolife prees voornamelijk de uitstekende gameplay elementen en was daarnaast ook uiterst positief over het audiovisuele gedeelte, het retro gehalte is in deze game ook erg hoog, wat ook bijdraagt aan de hoge score. Als minpunt werd de korte speelduur, slechts 3 levels, genoemd. De website ging daar echter gelijk op in en vermeldde in de review dat elk level genoeg replayability bevat in de vorm van bijvoorbeeld logboeken en verschillende moeilijkheidsgraden. De game is overigens een ware hardcore titel wat betreft de moeilijkheidsgraad, zo wist men te meldden.

Release
Dark Void Zero is vooralsnog alleen in de Verenigde Staten uitgebracht voor slechts 500 Nintendo Points, oftewel ongeveer 5 euro. Europeanen mogen 31 januari in hun handjes knijpen, dan komt de 8-bit knaller namelijk in de Europese (digitale) winkelschappen te liggen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Other Ocean Interactive
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Action
Platform
Release: 31 januari 2010
Prijs: 500 WiiPoints
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0
gerelateerde media