Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Glenn Courtens (Glenno)
Geplaatst op: 13 november 2009 om 16:35

Bron: Eurogamer
English Translation   Tags: Nintendo, WiiWare, DSiWare, VC
wiiware

VC, Wii- en DSiWare update

Nieuws | 13 november 2009 - Vandaag is het vrijdag de 13de en voor de meesten lijkt deze dag misschien wel een ongeluksdag, maar niet als je weet dat Nintendo alweer haar virtuele winkelkanalen update. Het bedrijf heeft geen enkele dienst overgeslagen, dus is er voor iedereen wel wat nieuws.

Voor de WiiWare mogen we Rock 'n Roll Climber verwelkomen, welke gebruik maakt van de Nunchuck, WiiMote en het Balance Board om zo een hele grote berg te beklimmen. Uiteraard mag je in het begin nog even oefenen op de oefenbergen, maar daarna zul je de echte bergen moeten trotseren. Rock 'n Roll Climber kost maar liefst 800 Wii Points (€8,00). My Zoo is de andere WiiWare-titel, waarin je een eigen dierentuin moet opbouwen. Voor deze titel tel je 500 Wii Points (€5,00) neer.

De liefhebbers van de Virtual Console mogen ook blij zijn, want Nintendo heeft Ninja Gaiden aan de reeks toegevoegd. Aan deze game hangt tevens een prijskaartje van 800 Wii Points (€8,00).

En als laatste wordt de serie van 'A Little Bit of...' uitgebreid op de DSiWare. De golfkampioenen mogen alvast hun duur gerief uit de kast halen, want A Little Bit of Touch Gold kost maar 800 DSi Points (€8,00).

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!