Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 1 november 2009 om 12:30
alg

Nieuwe games voor WiiWare, Virtual Console en DSiWare

Nieuws | 1 november 2009 - Deze week brengt Nintendo nieuwe titels uit voor het downloaden. De eerste WiiWare titel heet LIT, en hierin moet je een knul genaamd Jack door zijn High School leiden, hij mag echter niet in de duisternis komen, anders is het einde verhaal. Je moet dus verschillende lichtbronnen zien te vinden om te overleven. LIT kost 800 Nintendo Points. De tweede WiiWare game heet Ghost Mansion Party, en dit is een bordspel waarmee je spoken uit een huis moet drijven terwijl je onderweg magische geschriften oppakt. Ghost Mansion Party gaat 1000 Nintendo Points kosten.

Ook de Virtual Console staat niet met lege handen. Het spel Zombies, in sommige gebieden beter bekend als Zombies Ate My Neighbours, is nu te downloaden voor 800 Nintendo Points. In de 48 levels van de game moet je zombies in stukken slaan en afmaken vanuit een bovenaanzicht.

De DSiWare krijgt deze week 2 nieuwe titels voor zijn kiezen. De eerste is Even tijd voor... All-Time Classics van Nintendo zelf. Dit is een soort van verkleinde versie van 42 Spelklassiekers en het omvat de kaartspellen Blackjack, Last Card, Last Card Plus, President en Five Card Draw. Ook is er local Wi-Fi aanwezig. Deze game kost 500 Nintendo Points. De tweede DSiWare game heet Little Red Riding Hood's Zombie BBQ en hierin speel je roodkapje die een stel zombies moet afmaken met een humoristisch tintje. Deze game kost 800 Nintendo Points.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!