Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 14 oktober 2009 om 18:48

Bron: Eurogamer
English Translation   Tags: DSiWare, WiiWare
alg

Nieuwe WiiWare en DSiWare games

Nieuws | 14 oktober 2009 - Aankomende vrijdag zullen zowel de WiiWare als ook de DSiWare een aantal nieuwe games in hun lijst hebben. Daarnaast is er ook nog een nieuwe game voor de Virtual Console. Ten eerste brengt LucasArts de derde SNES game van Star Wars uit, namelijk Return of the Jedi. Deze kost 800 Nintendo Points wat gelijk staat aan 8 euro.

De eerste WiiWare game die nieuw is heet Little Tournamet Over Yonder en hierin speel je een prins of princes die het commando heeft over een aanvalsteam en gevechten los je in Real Time Battles op. Naast de singleplayer is er ook een 2-player co-op. Little Tournamet Over Yonder kost tevens 800 Nintendo Points.

De tweede WiiWare game heet Heron: Steam Machine en hierin moet je in een Rubber Duck Factory pijpleidingen zodanig opstellen en verwisselen dat de puzzel opgelost wordt. De game bevat overigens ook een 4-player multiplayer modus. Heron: Steam Machine kost 500 Nintendo Points.

De DSiWare mag deze week twee nieuwe titels in ontvangst nemen. Ten eerste is er Wakugumi: Monochrome Puzzle en hierin moet je zwarte en witte blokjes omwisselen zodat het uiteindelijk een bepaald patroon aanneemt. De makers van deze DSiWare games zijn ook verantwoordelijk voor Actionloop en Polarium. Je kunt de puzzels oplossen in Training, Score Attack en Time Attack en de prijs van deze game is nog niet bekend, al is 500 Nintendo Points aannemelijk.

Als laatste game is er nog Viking Invasion, die je voor 800 Nintendo Points kunt kopen. Het gaat hier om een tower defence game. Je moet hierin gebouwen plaatsen om te voorkomen dat de vikingen jouw dorp pluderen en vernietigen. Hoe meer je vecht, hoe meer vijanden er komen en hoe sterker je gebouwen worden.

Alle bovenstaande games zullen vanaf 16 oktober, oftewel aanstaande vrijdag beschikbaar zijn op WiiWare, Virtual Console en DSiWare.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!