Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 30 september 2009 om 20:59

Bron: Eurogamer
English Translation   Tags: dsi, dsiware
dsiware

DSiWare games niet overdraagbaar

Nieuws | 30 september 2009 - vandaag heeft Nintendo bekend gemaakt dat DSiWare spellen die men via het DSiWare kanaal gedownload heeft, niet over te dragen zijn naar andere consoles. Met andere woorden, elke game die je voor je Nintendo DSi koopt is alleen op die specifieke DSi speelbaar, en niet op een andere DSi. Mensen die dus graag een van de nieuw aangekondigde kleuren willen genieten, of die met een kapotte DSi die DSiWare spellen bevat zit, heeft een klein probleem.

Nintendo heeft echter wel laten weten dat ze in het geval van een kapotte Nintendo DSi de data willen overbrengen op een nieuw model. Of ze echter ook data overbrengen voor mensen die met een nieuw kleurtje verder willen, is niet bekend.

De Nintendo DSi is sinds april 2009 hier in Nederland verkrijgbaar, 23 oktober komen er nieuwe kleuren voor, namelijk Metallic Blue, Light Blue en Red.

reacties
#24440  | 30 september 2009 23:16 - Uber Marcel
Avatar van Uber Marcel
Reacties: 199
Wow ze weten het ook wel echt aantrekkelijk te maken.... Gelukkig dat sony en microsoft dit wel gewoon doen door games aan je account te koppelen. Heb het gelukkig nog niet nodig gehad maar zou behoorlijk gefrustreerd zijn als ik die 100 euro aan downloadable games niet meer terug kon krijgen.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Fabrikant: Nintendo
Categorie: Systeem
Release: 3 april 2009