Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 27 juli 2009 om 14:20
Bron: PayPal
Getipt door: dunksb
English Translation   Tags: paypal, sony, microsoft, nintendo, wii, ps3, xbox 360
alg

Nieuw PayPal platform ideaal voor consoles

Nieuws | 27 juli 2009 - Op een persconferentie in het Califonische San Jose heeft PayPal vorige week aangekondigd haar online betaalplatform te openen voor ontwikkelaars. Tot nu toe was PayPal een dienst waarmee je op eenzelfde wijze betalingen kon verrichten als bijvoorbeeld met iDeal. Nu is het ook mogelijk voor ontwikkelaars om de PayPal service volledig te integreren met hun diensten. Als we dan aan de consolemakers denken, dan zou dit een ideale manier zijn om de betaalmogelijkheden uit te breiden. Microsoft en Nintendo bieden in Europa op dit moment de mogelijkheid punten aan te schaffen in de winkel of online met een credit card, terwijl Sony alleen de laatste optie aanbiedt.

Op dit moment wordt er al door Twitpay, een dienst die het mogelijk moet maken te betalen via Twitter, en door Windows Azure, een cloud service Microsoft, geëxperimenteerd met het platform. Heb je zelf ideeën voor deze nieuwe service dan kun je die droppen op de Change How We Pay website van Paypal of via Twitter, door gebruik te maken van de hashtag #changehowwepay.

Voor betalingen via PayPal kun je eerst geld toevoegen via je eigen, Nederlandse, bankrekening. Het zou dus een ideale oplossing zijn voor de PlayStation 3 en PlayStation Portable eigenaren zonder credit card of de Wii en Xbox 360 eigenaren die geen zin hebben om naar de winkel te gaan voor punten. Tevens zou het voor de platformhouders een oplossing zijn die in één keer wereldwijd ingevoerd kan worden. Ook PC gamers zouden kunnen profiteren, door op een makkelijke manier hun abonnementen op MMO's te verlengen, online games te kopen of in-game items af te rekenen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!