Nintendo Only
nieuws
Virtual Console

Auteur: Jaimy Verweij (Feyenoordbobo)
Geplaatst op: 16 juli 2009 om 21:32


English Translation   Tags: WiiWare, DSiWare, VC
wiiware

Winkelkanaal: Nieuwe WiiWare, VC en DSiWare titels

Nieuws | 16 juli 2009 - Iedere vrijdag worden er nieuwe titels toegevoegd aan het Wii-winkelkanaal. Ook morgen is het weer zover. Veel mensen dachten dat Kirby's Dream Land 3 de driehonderdste Virtual Console titel zouden worden, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

MUSHA (Musha Aleste) is een game uit de populaire Aleste serie waarvan de meeste games alleen binnen Japan werden uitgebracht. Deze game is wél in Amerika verschenen, maar nog nooit in Europa. Hier is echter het Hannabi Festival dat ervoor zorgt dat MUSHA nu ook in Europa te spelen is. MUSHA schijnt één van de beste shooters te zijn op de Mega Drive met goede graphics, mooie sountrack en prachtige levels. De game gaat je net als iedere Mega Drive titel 900 Nintendo Punten kosten.Smash Table Tennis is nog een import game. De game is een port van een arcade game gereleased op de NES. Voor 600 Nintendo Punten is de game van jou.

Ook zijn er nieuwe Ware-games beschikbaar. Op WiiWare is eindelijk de opvolger van My Life as a King verschenen; Final Fantasy Christal Chronicles: My Life as a Darklord. In deze game draait het erom om je kasteel te verdedigen door allerlei vallen te zetten en te vechten. De game kost net als zijn voorganger 1000 Nintendo Punten en bevat extra DLC om te downloaden.

DSiWare wordt niet vergeten, A Little Bit of...Puzzle League is een uitgeklede versie van Planet Puzzle League. De game bevat allerlei singleplayer modes maar de multiplayer modes zijn weg. Voor 500 Nintendo Punten moet dat niet echt een ramp zijn.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Meer info
Genre(s): RPG
Release: 17 juli 2009
Prijs: 1000 WiiPoints
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1
gerelateerde media