Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Paul van den Hogen (Incubus)
Geplaatst op: 2 juni 2009 om 01:24
wii

Eerste uitbreiding voor EA Sports Active verschijnt deze zomer

Nieuws | 2 juni 2009 - Peter Moore maakte tijdens de persconferentie die Electronic Arts tijdens de E3 hield, bekend dat de eerste uitbreiding voor EA Sports Active er aan zit te komen. De uitbreiding moet nog deze zomer uitkomen en zal onder meer 30 extra oefeningen en meer uitdagingen bevatten.

De basis van de uitbreiding zal liggen op "working the core" en we kunnen ook meer sporten verwachten, o.a. waterskieën. EA Sports Active is slechts een aantal weken op de markt maar heeft tot nu toe al 600.000 exemplaren verkocht. Dit betekend dat EA Sports Active de meest succesvolle Wii game is uit de geschiedenis van Electronic Arts.

Tijdens de presentatie werd overigens ook 14 voudig Grand Slam winnaar Pete Sampras naar voren gehaald. Peter Moore vroeg de 14-voudig Grand Slam winnaar hoe de game zich verhoudt tot het spelen op het daadwerkelijke Wimbledon. Pete Sampras antwoord was: ''Het is een stuk makkelijker''.

reacties
#23560  | 2 juni 2009 13:07 - Link
Avatar van Link
Reacties: 2.923
Je hebt als laatste gereageerd op dit item. Dubbelposten is niet toegestaan. Je kunt je (vorige) reactie bewerken met de edit knop, rechtsboven je reactie.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!