Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Wouter Smink (Wouter, wie anders?)
Geplaatst op: 23 juli 2008 om 08:00
alg

Nieuwe, 'betere' Nintendo persconferentie

Nieuws | 23 juli 2008 - Je leest ze overal: berichten van gamers die teleurgesteld zijn over de E3 persconferentie van Nintendo. Ook de NOnly-crew was voor de Nintendo-persconferentie enthousiaster dan na de persconferentie. Aankondigingen van grote blockbusters als Kid Icarus en een nieuwe Star Fox bleven uit. Er werden bijna geen nieuwe grote aankondigingen gedaan op Grand Theft Auto: Chinatown Wars na. Tijdens de persconferentie werd vooral aandacht besteed aan al aangekondigde games (Call of Duty: World at War en Wii Music) en Reggie Fils-Aime (de president van Nintendo in de Verenigde Staten) benadrukte continu hoe goed de hardware en software van Nintendo verkocht.

Op de Nintendo persconferentie kregen we dit maar wat we wilden was, anders... zoiets als Chris Baker voorstelde...

Chris Baker, de redacteur van de Engels gamesweblog Wired was ook niet erg onder de indruk van Nintendo's E3 persconferentie, daarom besloot hij Game|LifeThe Imaginary Nintendo Conference That Could Have Been” te schrijven. Baker schreef een alternatieve Nintendo persconferentie met alle spellen waarvan we (zo goed als) zeker weten dat Nintendo ze aan het ontwikkelen is. In de persconferentie van Baker laat Satoru Iwata teasers zien van de nieuwe Mario en Zelda titels, Cammie Dunaway laat een trailer van de game Mad World zien in plaats van dat ze minuten lang over haar pols staat te zeuren, Rockstar North geeft een on-stage demonstratie van GTA: Chinatown Wars en Shigeru Miyamoto onthult Pikmin 3.

De persconferentie van Chris Baker is hier te vinden. Verplichte kost voor iedere teleurgestelde Nintendo-gamer, deze persconferentie maakt de ‘echte’ weer helemaal goed!

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles, Noord-Amerika
Begindatum 14 juli 2008
Einddatum 17 juli 2008