Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Wouter Smink (Wouter, wie anders?)
Geplaatst op: 15 juli 2008 om 07:00
alg

Nintendo’s eigen E3-verslag

Nieuws | 15 juli 2008 - Je weet het inmiddels wel, voor het laatste en beste gamenieuws ben je bij Gamingonly aan het juiste (Internet)adres. Gamingonly is nauw betrokken bij de E3: Jelle Schut en Rob Buitenhuis zijn in Los Angeles bij de E3 namens Gamingonly. Daar hebben zij interviews met developers en wonen ze de persconferenties bij.

Gisteravond half acht Nederlandse tijd (in Los Angeles wezen de wijzers van de klok half tien ’s ochtends aan) was de persconferentie van Microsoft. Al het nieuws over de aankondigingen van Microsoft voor de Xbox 360 vind je op de Xbox tak van onze site: Xboxonly.

Dinsdag 15 juli, vandaag dus, vindt de persconferentie van Nintendo plaats. Gamingonly zal ook deze persconferentie bijwonen. De persconferentie begint om 18:00 Nederlandse tijd, in Los Angeles is het dan negen uur ’s ochtends.

Nintendo liet gisteren via de Nintendo Newsletter weten dat de persconferentie van vanavond live te volgen is via een stream op de officiële E3-site van Nintendo die later deze dag te vinden zal zijn op de website van Nintendo. Toch kun je beter de persconferentie volgen op Nitendo Only als je er zeker van wilt zijn dat je al het E3-nieuws van Nintendo meekrijgt. Tijdens de persconferentie van Microsoft die, zoals gezegd, gisteravond plaatsvond boden een boel sites streams aan waarop de persconferentie live te volgen was. Helaas was er via deze streams niet veel van de persconferentie te zien: de sites die deze streams aanboden werden massaal bezocht met als gevolg dat de streams erg langzaam werden en de persconferenties zo onvolgbaar werd. Ook bij Nintendo Only kun je de persconferentie live bijwonen. Hoe? Later op deze dag volgt een aankondiging.

Nintendo biedt naast de stream ook verslagen, in-dept beschrijvingen en meer details rond de aankondigingen aan op haar website.

Het wachten is bijna voorbij! Wij verwachten grootste aankondigingen van Nintendo, of we die ook krijgen weten we vanavond. Jij bent dan toch ook te vinden op NOnly?

reacties
#18973  | 15 juli 2008 10:09 - Xwiimaster
Avatar van Xwiimaster
Reacties: 708
ik ga via gamespot.com en dan bij e3 enz enz maar bij nintendo.nl zijn het echt kut servers om dehalve klap lopen ze vast en ik heb liever een beeld dan tekst voor me na de persconferentie zal ik hier kijken hoed het hier in het nederlands wordt vertaald welzo handig als je het niet snapt
#18975  | 15 juli 2008 11:18 - Yamcha
Avatar van Yamcha
Reacties: 166
Ik ben niet te vinden op Nonly, maar op ign. Gisteren liep dat heel goed, dus vandaag ga ik het weer doen.
#18980  | 15 juli 2008 11:37 - Zangai
Avatar van Zangai
Reacties: 52
Iemand die eventueel de stream kan opnemen ofzo? Moet namelijk vanavond werken
#18987  | 15 juli 2008 12:44 - oozie
Standaard avatar
Reacties: 26
De enige stream die gisteravond wel goed werkte: http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html
Daar worden de Nintendo én Sony persconferenties live gestreamd, reclamevrij, en je kunt ze later terugkijken.
#18994  | 15 juli 2008 17:21 - Xwiimaster
Avatar van Xwiimaster
Reacties: 708
Quote:
Iemand die eventueel de stream kan opnemen ofzo? Moet namelijk vanavond werken

zoek op youtube of op gamespot.com daar kan je live of niet alle persconferenties terug kijken op ign kan ook hoewel ik het niet zeker weet

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles, Noord-Amerika
Begindatum 14 juli 2008
Einddatum 17 juli 2008