Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Martijn van der Kroef (Marley)
Geplaatst op: 15 juli 2008 om 16:30


English Translation   Tags: Live verslag, E3
alg

Live verslag van Nintendo's persconferentie

Nieuws | 15 juli 2008 - Vanavond om 18.00 Nederlandse tijd zal Nintendo tijdens de E3 in het Los Angeles Convention Center een persconferentie geven. Het is dé plek waar meestal nieuwe plannen worden onthuld aan het publiek. Nintendo Only zal gedurende deze persconferentie live een verslag uitbrengen omtrent de laatste ontwikkelingen.

Let op: refresh regelmatig de pagina voor de nieuwste updates

19.10 - Reggie Fils-Aime sluit met een speech de persconferentie af.

19.05 - Vijf personen op het podium demonstreren Wii Music en spelen samen de Super Mario theme.

18.55 - Reggie Fils-Aime kondigt Wii Music aan. Een nieuwe muziekgame waarmee je door middel van je Wiimote onder andere kunt drummen en gitaar, viool, piano en saxofoon kunt spelen. De game bevat in totaal maar liefst 50 instrumenten die je met je lichaam kunt bespelen. Het Wii Balance Board werkt bij het drumstel als voetpedaal.

18.47 - Er wordt een demonstratie van de Wii MotionPlus gegeven en Wii Sports Resort wordt aangekondigd. Er zal een Wii MotionPlus bij Wii Sports Resorts inbegrepen zitten, maar ze zullen ook los te koop zijn. Je zult onder andere kunnen waterskiën en schermen. De game zal in de herfst verschijnen.

18.44 - Een nieuwe Grand Theft Auto game zal deze winter op de Nintendo DS verschijnen, genaamd Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

18.43 - Cammie Dunaway kondigt een nieuwe Pokémon Rangers game met de subtitel Shadows of Angma aan, die op 10 november zal verschijnen.

18.42 - Spore Creatures wordt getoond in een video waar een medewerker van Maxis, Lucy Bradshaw, de game uit de doeken doet, waaronder de Creature Creator.

18.40 - Guitar Hero: On Tour voor de Nintendo DS heeft 300.000 exemplaren verkocht in de eerste week op de markt. Er komt een nieuwe versie genaamd Guitar Hero: On Tour Decades. Een video wordt getoond en de werking van Guitar Hero: On Tour met de Guitar Grip op de Nintendo DS wordt uitgelegd.

18.39 - Cammie Dunaway neemt het woord weer over en praat over de Nintendo DS.

18.38 - Call of Duty: World at War wordt getoond door middel van een trailer. De game maakt gebruik van de Wii Zapper en ondersteunt co-op mode. Een release termijn wordt niet genoemd, behalve dat de game 'binnenkort' zal komen.

18.37 - Er wordt een trailer van Rayman Raving Rabbids: TV Party getoond, dat gebruik zal maken van het Wii Balance Board. Deze game verschijnt in het najaar van 2008.

18.36 - Er wordt een trailer van Star Wars: The Clone Wars voor de Nintendo Wii getoond. De game komt rond de Kerst van 2008.

18.28 - Reggie Fils-Aime verschijnt op het podium en vertelt dat Nintendo erg tevreden is met de (verkoopcijfers van de) Nintendo Wii en DS. Volgens verwachting zal de Nintendo DS aan het eind van dit fiscale jaar rond de 100 miljoen verkopen wereldwijd zitten. Hij vertelt over hoe goed de Pokémon games het doen op de Nintendo DS en dat de games gezorgd hebben voor een verkoopstijging van 29 procent in vergelijking met het vorige jaar. Negentien third-party games hebben in Amerika meer dan 400,000 exemplaren verkocht.

18.23 - Katsuya Egachi praat over een nieuwe Animal Crossing game genaamd Animal Crossing: City Folk voor de Nintendo Wii die in 2008 zal verschijnen. De game is volledig in realtime, met een 24-uurs klok en realistische wereld.

18.14 - De president van Nintendo, Satoru Iwata, verschijnt op het podium en praat over de Nintendo Wii en DS en nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Hij vertelt over de prestaties van Nintendo en dat de Nintendo DS in Europa 200.000 stuks per week verkoopt.

18.10 - Op het podium wordt door Shaun White zelf een demonstratie van Shaun White Snowboarding gegeven, met behulp van het Balance Board. Een speciale Nintendo Wii versie zal eind dit jaar in de winkel verschijnen.

18.05 - Cammie Dunaway opent de persconferentie van Nintendo.

17.50 - De persconferentie begint om 18.00 uur.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!