Nintendo Only
nieuws
Game

Auteur: Julian Tunru (Segia)
Geplaatst op: 9 juli 2008 om 17:30

Bron: Kotaku
English Translation   Tags: E3, Animal Crossing
wii

E3-presentatie Animal Crossing bevestigd

Gerucht | 9 juli 2008 - De beoordeling van 4.5/5 die we in onze laatste special aan de geloofwaardigheid van Animal Crossing Wii gaven kan als het aan Kotaku ligt verhoogd worden naar een volle vijf op vijf: een redacteur van het officiŽle Nintendo UK Magazine zou in een blogpost hebben bevestigd dat het spel op de E3 wordt gepresenteerd. Volgens de gamesite zou op de blog tot voor kort hebben gestaan dat "degenen die de laatste editie van de Official Nintendo Magazine hebben gelezen al zouden moeten weten dat Animal Crossing Wii op de aankomende E3 zal worden gepresenteerd."

Op de blog is geen spoort meer van de uitspraak te vinden, volgens Kotaku zou de post geŽdit zijn.

reacties
#18849  | 9 juli 2008 18:18 - G.Mark
Avatar van G.Mark
Reacties: 2
Hoop het echt!
Ze moeten echt:Feestdagen zoals pasen kerst enz. moeten terug komen!Stiekem hoop ik ook dat er een roltrap in de winkel komt waar je gewoon op kan spelen!En bewoners daar tegen komen, en gewoon iets kunnen geven aan iemand ookal heeft hijzei daar niet om gevraagt, verjaardagen die veel gezelliger zijn, kunnen zitten en praten tegelijk! Eten op een verjaardag, en thee!Zelfs afspreken om gewoon lekker een rondje te lopen door het dorp, met iemand!Misschien zelfs samen naar een ander dorp online gaan!2 Player mode offline, split screen ooit aan gedacht?Muziek op je SD kaart zetten en gewoon in je huis kunnen draaien.Echte tv zenders (hoeft niet persee)Een grotere rugzak hebben!Voice chat?Mooiere grapics, geen nintendo 64 poort!Weer een andere manier om naar je dorp te gaan, geen taxi of trein.Hoewel de trein ook wel grappig was Andere camera standen!Het cafe moet veel meer mee gedaan worden!Ooit de AC film gezien?Daar was een festival die er heel erg gezellig uit ziet, neem daar een voorbeeld aan nintendo!En andere huizen dus bijv. met een veranda waar je s'avonds lekker met alfonso een kopje thee kan drinken en praten over de dag!
#18850  | 9 juli 2008 19:27 - Ike 10
Standaard avatar
Reacties: 254
Deksels! Mijn verwachting van dit spel, gebaseerd op eerdere ervaringen met deze spelreeks, is dat dit spel mij toch enigszins zal teleurstellen!
#18852  | 9 juli 2008 19:46 - Xwiimaster
Avatar van Xwiimaster
Reacties: 708
ik ga hem nemen denk ik is wel leuk
#18853  | 9 juli 2008 22:34 - map2809
Avatar van map2809
Reacties: 393
Zie het nog wel...

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Meer info
Genre(s): RPG
Simulation
Aantal spelers: -
Release: 5 december 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 7
Aantal keer in wenslijst: 7

gerelateerde media