Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Wouter Smink (Wouter, wie anders?)
Geplaatst op: 10 juli 2008 om 09:02

Bron: n4g
English Translation   Tags: Nintendo, pre-E3
wii

Nintendo’s pre-E3 aanstaande dinsdag

Nieuws | 10 juli 2008 - De E3 staat inmiddels bijna letterlijk voor de deur (nog maar één weekje)! Alle grote gamedevelopers komen dan bijeen in Los Angeles en laten zien wat wij het komende jaar kunnen gaan spelen (uitstel van games wordt dan voor het gemak verwaarloosd). De eerste belangrijke dag voor Nintendo Only is aankomende dinsdag: dan houdt Nintendo zijn grote pre-E3 conferentie! Deze conferenties zijn pers-only, maar dankzij het Internet is de rest van de wereld er ook bij. Kortom: dinsdag krijgen Wii- en DS-bezitters (plus de jaloerse Playstation- en Xboxfanboys) een voorproefje van wat ze het komende jaar en op de E3 kunnen verwachten.

Vorig jaar werden grote aankondigingen op Nintendo’s pre-E3 gedaan: de Amerikaanse president van Nintendo kon ons het een en ander vertellen over Mario Kart Wii, Metroid Prime: Corruption, en The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. De grote en tevens verrassende aankondiging op de pre-E3 datzelfde jaar was Wii Fit. Het jaar daarvoor werd de eerste trailer van het onlangs verschenen Super Smash Bros. Brawl vrijgegeven. De Brawl-hype begon dus toentertijd op Nintendo’s pre-E3! Al die grote games werden, zoals al eerder gezegd, geshowed en gehyped op Nintendo’s pre-E3. Redenen genoeg om enthousiast te worden voor de pre-E3 van dit jaar!

Dat is allemaal leuk en aardig, maar wat kunnen we dit jaar verwachten? Wel, de Amerikaanse president van Nintendo heeft in de maand maart al gezegd dat Nintendo dit jaar aankondigingen gaat doen over grote en belangrijke franchises. Welke franchises hiermee bedoeld worden blijft tot dinsdag een verrassing. De president zelf zegt hierover:

Quote:
"All I can tell you is what we announce during E3 is gonna be fantastic. The gamer is gonna be excited and the expanded audience is gonna be excited".

Natuurlijk hoopt iedereen dat er meer informatie (nog beter is een releasedatum) wordt vrijgegeven over Animal Crossing Wii. Gisteren konden we je al in dit bericht vertellen dat de kans dat Animal Crossing Wii aanwezig zal zijn op Nintendo's pre-E3 erg groot is. Van welke franchise hoop jij op een aankondiging?

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles, Noord-Amerika
Begindatum 14 juli 2008
Einddatum 17 juli 2008