Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Chaniël Bakker (Link)
Geplaatst op: 23 juni 2008 om 19:40

Bron: Videogamesblogger
English Translation   Tags: E3
wii

Star Fox op weg naar de Wii?

Gerucht | 23 juni 2008 - Terwijl de E3 nadert, komen er steeds meer geruchten naar boven. Vooral over nieuwe Nintendogames die op de E3 aangekondigd zouden worden. Kid Icarus en F-Zero zijn beide al langs gekomen: nu is een andere Nintendo-beroemdheid aan de beurt.

Nintendo's game designers, waaronder Shigeru Miyamoto, hebben (lange tijd geleden) in interviews gehint naar een vervolg van Star Fox voor op de Wii. Miyamoto in 2006: ''De Wii controller zou makkelijk gebruikt kunnen worden om een airwing in Star Fox te besturen.'' De hints zijn een poos vergeten geweest, maar na een interview met met Star Fox Command (DS) producer Takaya Imamura, zijn de geruchten weer boven komen drijven.
De vraag in het interview luidde:

Quote:
Star Fox would be perfectly suited to Wii’s controls. Are we ever going to see a Wii version?

Het antwoord, in combinatie met een belofte, staat hieronder:
Quote:
I wonder how the adventure of Fox and friends is going to go next time?! I have come up with some idea in my mind, but it is still just a small one. I will try my best so that I can deliver it to you some time!

Er zijn nog geen Nintendogames gepland voor de tweede helft van 2008 en verder. Dit feit, in combinatie met bovenstaand interview en de belofte dat ''op de E3 games aangekondigd worden die ook hardcoregamers interesseren'', zou erop kunnen wijzen dat er meerdere topgames op de wachtlijst staan bij Nintendo. Deze games zouden dan op de E3, die van 15 tot 17 juli duurt, aangekondigd worden.

Miyamoto vertelde onlangs dat het Star Fox-deel dat niet door Nintendo, maar door Namco ontwikkeld was, tegenviel. Dit zou erop kunnen wijzen dat het volgde deel binnenshuis geproduceerd wordt.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles, Noord-Amerika
Begindatum 14 juli 2008
Einddatum 17 juli 2008