Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Julian Tunru (Segia)
Geplaatst op: 16 maart 2008 om 15:00

Bron: GoNintendo
English Translation   Tags: E3
alg

'E3 van 2008 wordt fantastisch'

Nieuws | 16 maart 2008 - In een kort interview vertelde Reginald "Reggie" Fils-Aimé, president van Nintendo of America, dat "het hele tweede halfjaar aangekondigd gaat worden op de E3 2008", welke vooralsnog op 15 tot en met 17 juli 2008 in Los Angeles wordt gehouden.

Op de vraag of er een nieuw Zelda- of Mario-spel aangekondigd gaat worden, antwoordde Reggie dat hij niets veel kon zeggen, maar dat de E3 geweldig wordt voor Nintendo-fans. Het zal erg boeiend zal gaan worden voor het publiek, omdat ze heel wat aan te kondigen hebben. Zo zit er "een groot spel, waar gamers naar uit zullen kijken" aan te komen voor de zomervakantie, aldus Fils-Aimé.

Op de vraag of dat spel een Donkey-Kong spel gaat worden, antwoordde Fils - waarvan spottend wordt gezegd dat hij zelf model stond voor Donkey Kong - dat hij daar niet op in kan gaan.

Op Internet zwerven al speculaties rond om dat mysterieuze spel. Een nieuw Pikmin spel? Een nieuwe Metroid? Animal Crossing Wii? Maakt Pit zijn comeback in een nieuwe Kid Icarus-titel? Een Mii-RPG? Of toch een compleet nieuw franchise?

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Persoon info
Bedrijf Nintendo
Functie President (Amerika)
Land Verenigde Staten
Geboortedatum 1 maart 1961