Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Martijn van der Kroef (Marley)
Geplaatst op: 15 maart 2008 om 15:29
alg

Website van SEGA Superstars Tennis gelanceerd

Nieuws | 15 maart 2008 - SEGA heeft laten weten dat het de officiële website van SEGA Superstars Tennis heeft gelanceerd. SEGA Superstars Tennis bevat meer dan 15 speelbare SEGA-idolen, waaronder Sonic the Hedgehog, AiAi uit Super Monkeyball fame, Ulala uit Space Channel 5 en Amigo uit Samba De Amigo. Naast unieke eigenschappen hebben alle personages tevens hun eigen supervaardigheden, die elke gespeelde wedstrijd weer een heel ander 'effect' geven.

In de modus voor vriendschappelijke wedstrijden kun je een personage uitdagen voor een wedstrijd op één van de vele tennisbanen, waaronder Sonics eigen baan in Green Hill Zone of de Carnival Park-baan van Amigo. Bewijs dat jouw SEGA-held de ster van SEGA Superstars Tennis is door zilverwerk te verzamelen in de toernooimodus. Als aanvulling op de toernooimodus en de modus voor vriendschappelijke wedstrijden kun je op een nieuwe en innovatieve manier genieten van een aantal klassieke titels van SEGA.

SEGA Superstars Tennis verschijnt op 21 maart voor de Nintendo Wii, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3 en Xbox 360. De gelanceerde website kan je bekijken via deze link.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Sumo Digital
Uitgever: SEGA
Meer info
Genre(s): Sport
Aantal spelers: -
Release: 28 maart 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media