Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 6 juli 2016 om 22:01
alg

Nintendo begint met uitrol Pokémon Go

Nieuws | 6 juli 2016 - Het is één van de meest verwachte apps, Pokémon GO, waarmee je gewoon op straat Pokémon kunt vangen. Nintendo is vandaag begonnen met het uitbrengen van de app. Onder andere in Australië en Nieuw-Zeeland is de app voor de iPhone beschikbaar en ook Android-gebruikers in een aantal landen kunnen de app downloaden. In de Benelux is de app officieel nog niet verschenen, al kunnen Android-gebruikers de apk-file installeren.

Lege batterijen en een politiewaarschuwing
De eerste gebruikers van de app klagen ondertussen dat Pokémon GO in no-time de batterij leeg laat lopen. Ontwikkelaar Niantic Labs zegt op de hoogte te zijn van de problemen en werkt aan een fix. De 'battery saver'-optie die de app biedt lijkt voorlopig weinig effectief te zijn.

Ondertussen waarschuwt de politie van het Australische Darwin via Facebook dat het toch echt niet de bedoeling is zomaar het politiebureau binnen te wandelen. Het bureau is in de app weliswaar een Pokestop, maar daarvoor hoef je de drempel niet over. De dienders van Darwin zijn niet zo gediend van hele hordes Pokémon trainers in het bureau.

Pokémon GO
Met Pokémon GO voor je smartphone kun je op straat op jacht naar Pokémon. De game houdt hierbij rekening met de omgeving, zo kom je water Pokémon voornamelijk tegen bij het water. Nintendo kondigde de app aan op 10 september vorig jaar en is nu dus begonnen met het uitrollen van Pokémon GO.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1889