Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 12 mei 2016 om 16:30


English Translation   Tags: Assassin's Creed
alg

Eerste trailer Assassin's Creed-film

Nieuws | 12 mei 2016 - Gamefilms hebben door de jaren heen een slechte reputatie gekregen, maar er staan dit jaar wat knallers in de planning. Eind dit jaar zal een van de populairste gameseries van de laatste jaren in de bioscoop verschijnen: Assassin's Creed. Nu hebben FOX en Ubisoft eindelijk de eerste trailer van de film online gezet. Hierin zien we hoe hoofdrolspeler Michael Fassbender terechtkomt in de tijd van de Spaanse Inquisitie.

Plot
Wie de trailer bekijkt zal al snel doorhebben dat het plot van de film niet bepaald op een lijn ligt met de games. Hoewel er zeker wel overeenkomsten zijn, krijgen we een nieuw verhaal uit het universum, met een nieuwe Animus. Gelukkig zien we ook dat er geprobeerd is de 15e eeuw tot leven te toveren, en is de actie trouw aan de games.

De film heeft bovendien een sterke cast. Naast Fassbender, die al twee keer voor een Oscar is genomineerd, hebben ook Oscarwinnaars Marion Cotillard (La Vie en Rose) en Jeremy Irons (Reversal of Fortune, en recent in Batman vs Superman) een rol.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!