Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 15 april 2015 om 11:10
alg

NIS America kondigt drie 3DS-games aan

Nieuws | 15 april 2015 - NIS America staat er om bekend dat zij Japanse games naar het Westen brengen. Voor de Nintendo 3DS zijn er wederom Japanse games in aantocht. De uitgever lat weten dat eer drie titels in de pijplijn zitten, namelijk: Etrian Mystery Dungeon, Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight en Shin Megami Tensei Devil Survivor 2: Record Breaker.

Nummer één
Etrian Mystery Dungeon is een action RPG en staat gepland voor de herfst van dit jaar. De game mixt de RPG-stijl van de Etrian-serie met de random generated levels van de Mystery Dungeon-reeks. Dit laatste zorgt er voor dat elke game weer anders aanvoelt.

Nummer twee
Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight is een RPG en staat gepland voor begin 2016. De game zal twee games met zich meenemen, namelijk een 3DS-update van Etrian Odyssey 2: Heroes of Lagaard, die uitkwam voor de DS en de tweede is het Untold-deel, die een totaal nieuw verhaal met zich meebrengt. Etrian Odyssey 2 Untold zal zowel als fysiek exemplaar als digitale download worden uitgegeven.

Nummer drie
Shin Megami Tensei Devil Survivor 2: Record Breaker is een Strategy RPG die gepland staat voor deze herfst. De game zal voor het eerst in de serie beschikken over gesproken tekst in het Engels. Record Breaker belooft meer dan 100 uur aan gameplay met zich mee te brengen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Fabrikant: Nintendo
Categorie: Systeem
Release: maart 2011