Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 16 maart 2015 om 17:12
alg

Nieuwe game van makers Banjo Kazooie

Nieuws | 16 maart 2015 - Ontwikkelaar Playtonic Games heeft bekendgemaakt dat de studio bezig is met een game onder de titel Project Ukulele. De game zal een platformer worden in de traditie van games als Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Met dergelijke games heeft Playtonic meer dan genoeg ervaring, want vrijwel het gehele team werkte voorheen bij Rare. Om dit project te financieren zal Project Ukulele in mei op Kickstarter komen.

Ukulele
Heel veel informatie is er op dit moment nog niet bekend over Project Ukulele. De game dient als een spitiruele opvolger voor voorgaande games van het team, en dat belooft natuurlijk veel goeds. Playtonic is opgericht door onder andere Chris Sutherland en Steve Mayles, twee van de grote heren achter games als Banjo Kazooie en Donkey Kong Country, in de tijd dat ze nog bij Rare werkten. We mogen dus een kleurrijke 3D platformer verwachten en op basis van de eerste screenshots mogen we gerust zeggen dat het een fantasierijke game gaat worden.

Actie
Wat betreft gameplay heeft Playtonic niet veel dingen genoemd die we niet van een platformtitel zouden verwachten: zo zal de game beschikken over werelden om te verkennen, items om te verzamelen, vijanden om te verslaan, en gekke personages om mee te praten of te vechten. Het zijn concepten die teruggaan op de bekende titels van Rare en waar menig fans ongetwijfeld erg vrolijk van worden.

Voor welk platform we Project Ukulele moeten verwachten of wat de releasedatum gaat zijn, dat weten we natuurlijk nog niet. Sowieso hoeven we met een Kickstarter in mei de game niet voor 2016 te verwachten.


reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!