Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 25 januari 2015 om 17:00


English Translation   Tags: Geen tags
alg

Rewind - Week 4

Artikel | 25 januari 2015 - In Rewind blikken we iedere week terug op de belangrijkste nieuwtjes die afgelopen week verschenen zijn. Deze week in het nieuws: Elder Scrolls Online krijgt releasedatum voor consoles, Battlefield Hardline eerder te spelen in EA Access en Club Nintendo zal dit jaar ophouden te bestaan.Elder Scrolls Online op 9 juni naar consoles
Na lang wachten kunnen over 4,5 maand ook consolegamers aan de slag met de MMORPG Elder Scrolls Online. Bethesda heeft bekendgemaakt dat de game op 9 juni uitgebracht zal worden voor de PS4 en Xbone onder de subtitel Tamriel Unlimited. Bovendien zal de game free-to-play worden; eenmaal aangeschaft hoef je dus niet meer maandelijks te betalen. Tamriel Unlimited zal alle content bevatten die al beschikbaar is voor Elder Scrolls Online op de pc. Deze editie zal bovendien ook gewoon op de pc uitgebracht worden, en zelfs voor de consoleversies, namelijk op 17 maart. Daarbij zullen er speciale acties zijn om spelers die gestopt zijn terug te lokken en vaste spelers te belonen voor hun deelname.
Battlefield Hardline eerder in EA Access
Battlefield Hardline verschijnt op 19 maart, maar Xbox One-bezitters met een EA Access-abonnement kunnen eerder aan de slag met de game. Op een vraag via Twitter liet het officiële Battlefield-account weten dat de game eerder beschikbaar zal zijn via EA Access. Hoogstwaarschijnlijk krijg je de mogelijkheid om Battlefield Hardline enkele dagen voor de release al een beperkt aantal uren te spelen, als je de game gepre-ordered hebt. Dit was onder andere het geval bij FIFA 15 en Dragon Age: Inquisition. Je moet de game dus wel apart aanschaffen om vroegtijdig toegang te krijgen.
Club Nintendo sluit later dit jaar de deuren
Het stopzetten van Club Nintendo gaat in drie fases:
1 april 2015 - Op deze datum zal Nintendo niet langer registratiekaarten bij games bijvoegen. Voor de New 3DS en New 3DS XL is er helemaal geen mogelijkheid meer om deze te registreren.
20 april 2015 - Vanaf deze datum is het niet langer mogelijk om in de eShop gekochte games te registreren.
30 september 2015 - Club Nintendo sluit voorgoed de deuren. Je kunt geen nieuwe accounts meer aanmaken, games registreren of sterren inwisselen. Alle nog niet gebruikte sterren komen te vervallen.
Nintendo belooft de komende maanden nog regelmatig producten aan Club Nintendo toe te voegen, zodat je je sterren op kunt maken.
Artikelen

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!