Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Levi de Vulder (Tekkenfanaat)
Geplaatst op: 18 januari 2015 om 18:00


English Translation   Tags: Geen tags
alg

Rewind - Week 3

Nieuws | 18 januari 2015 - In Rewind blikken we iedere week terug op de belangrijkste nieuwtjes die afgelopen week verschenen zijn. Deze week in het nieuws: Goede feestdagen voor de consoles, Forza Motorsport 6 onthuld, Hellblade naar de pc, en een releasedatum voor de New 3DS.Goede feestdagen voor de consoles
Onderzoeksbureau NPD heeft de omzetcijfers van december bekendgemaakt en ook gelijk van heel 2014, en daaruit blijkt dat de huidige generatie consoles het bijzonder goed doen: zowel de PlayStation 4, als de Xbox One, en zelfs de Wii U zagen de verkoopcijfers flink toenemen. De totale omzet in de industrie liep wel een paar procent terug, wat voornamelijk te wijten is aan dalende verkoopcijfers van software en oude generaties hardware.
Forza Motorsport 6 onthuld
De racegame Forza Motorsport 6 is onthuld en wordt exclusief uitgebracht voor Xbox One. Dit hebben Microsoft en Turn 10 Studios aangekondigd op de North American International Auto Show in Detroit. De aankondiging van de game ging gepaard met de onthulling van de nieuwe Ford GT. Deze auto is te zien in de aankondigingstrailer en zal verschijnen op de cover van de game. De lijn met prestatiegerichte auto's van dezelfde fabrikant zitten overigens in de game verwerkt. Deze lijn bevat de GT, de Shelby GT350 Mustang, en de F-150 Raptor. Laatstgenoemde model werd eerder op de dag al onthuld op de autoshow.
Hellblade komt naar pc
Ninja Theory heeft via de officiële website van Hellblade bekendgemaakt dat de PlayStation 4-titel ook naar de pc komt. Bij de onthulling van de game op de gamescom van vorig jaar werd al duidelijk dat de game op meer dan de PlayStation 4 uit zou komen, maar tot op heden was nog niet bekend welke platformen. Hellblade focust zich op Keltische mythologie en draait om Senua, een dame die een hele persoonlijke reis door de onderwereld maakt.
New 3DS volgende maand in de winkel
Tijdens een nieuwe Nintendo Direct is de releasedatum van de New Nintendo 3DS bekendgemaakt. Op 13 februari zal de normale en XL-versie in de winkel liggen. De normale versie zal in de kleuren zwart en wit beschikbaar zijn en de XL-modellen zijn er in de kleuren metallic blue en metallic black. Een exacte prijs is nog niet gegeven.
Artikelen

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!