Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Ashwin Marapengopie (Ashes)
Geplaatst op: 4 december 2014 om 13:33
Bron: Twitter
Getipt door:
English Translation   Tags: olliolli, roll7, curve digital, skateboard, indie-game
wii

OlliOlli naar Xbox One, WiiU en 3DS begin 2015

Nieuws | 4 december 2014 - De 2D skateboard-game OlliOlli komt begin 2015 naar Xbox One, Wii U, en 3DS. Dat heeft de indie-game ontwikkelaar en uitgever Curve Digital gemeld via Twitter.

PlayStation Vita
De game is oorspronkelijk ontwikkeld door Roll7 en kwam allereerst uit voor PlayStation Vita in januari 2014 via PlayStation Store. Vervolgens werd de game in juli 2014 ook naar Microsoft Windows gebracht door Devolver Digital. Zoals in onderstaande trailer wordt benadrukt ligt het initiatief om ook versies voor Xbox One, Wii U, en 3DS te ontwikkelen in het feit dat het meerdere malen 'vriendelijk' is verzocht door fans.

Trucs in twee dimensies
In OlliOlli is het de bedoeling om binnen elk level opdrachten met skateboarden te voltooien, waardoor er zodoende een moeilijker level vrijgespeeld wordt. Een perfecte landing wordt beloond met een aanzienlijk hogere score dan wanneer er slordig wordt geland. In dat geval krijgt de speler maar een fractie van de haalbare punten. Elke val die wordt veroorzaakt zorgt ervoor dat de speler overnieuw moet beginnen in datzelfde level.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Roll7
Uitgever: Curve Digital
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 5 maart 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media