Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Joey Coenraerds (Joey)
Geplaatst op: 14 september 2014 om 18:00


English Translation   Tags: Geen tags
alg

Rewind - Week 37

Artikel | 14 september 2014 - In Rewind blikken we iedere week terug op de belangrijkste nieuwtjes die afgelopen week verschenen zijn. Deze week in het nieuws: een releasedatum voor GTA V, gratis Destiny bij digitale versie, een datum voor Batman: Arkham Knight, en Microsoft zou Minecraft-dev kopen.GTA V in november op PS4 & One, pc-versie in januari
Grand Theft Auto V verschijnt op 18 november voor de PlayStation 4 en Xbox One; de pc-versie op 27 januari verschijnt. Deze versies van GTA V bevatten meer wapens, auto's en activiteiten, meer wilde dieren, meer verkeer op straat, alle planten en bomen zijn een stuk gedetailleerder en de weerseffecten en het schadesysteem zijn verbeterd. Daarnaast zijn er meer dan 100 nieuwe nummers te beluisteren op de radiostations in de game en krijgen spelers die de game pre-orderen 1 miljoen aan in-game cash, een half miljoen voor de singleplayer en een half miljoen voor de multiplayer.
Gratis next-gen Destiny bij digitale PS3 & 360-versie
Koop je voor 15 januari 2015 de digitale versie van Destiny voor de PS3 of Xbox 360, dan kun je de digitale next-gen versie vervolgens gratis downloaden. Dit geldt ook voor de Digital Guardian Edition en de Expansion Pass. Verder kun je de game op beide platformen blijven spelen en is ook de Expansion Pass voor beide platformen geldig. Dit aanbod geldt niet voor mensen die de game op disc kopen. Het is ook mogelijk om je savegame en personage over te zetten van de last-gen naar de next-gen-versie.
Batman: Arkham Knight krijgt datum
Batman: Arkham Knight zal op 2 juni in de winkel liggen. De game zal ook twee speciale edities krijgen, namelijk de Limited Edition en de Batmobile Edition. In beide edities zit een artbook, een steelbook en een limited edition Batman: Arkham Knight #0-comic. Tevens krijg je een Character Skin Pack die je drie verschillende Batman-kostuums geeft voor de game. De Limited Edition heeft ook nog een beeldje van Batman, terwijl de Batmobile Edition een volledig transformeerbaar Batmobile-beeldje bevat. Laatstgenoemde zal alleen voor de console-versies zijn.
Microsoft wil Minecraft-dev kopen?
Microsoft zou in vergevorderde gesprekken zijn met Minecraft-ontwikkelaar Mojang om het bedrijf over te nemen. De Wall Street Journal schrijft dat er 'serieuze gesprekken' gevoerd worden en dat er maar liefst $2 miljard betaald zou worden door Microsoft voor Mojang. Met de deal zou Microsoft de alleenrechten krijgen op Minecraft en dan is het de vraag wat dit betekent voor bijvoorbeeld de mobiele en PlayStation-versies van de game. Microsoft zal deze waarschijnlijk niet uit het schap halen, maar toekomstige Minecraft-titels voor niet-Microsoft platformen komen misschien te vervallen.
Artikelen

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!