Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Joey Coenraerds (Joey)
Geplaatst op: 22 juni 2014 om 18:00


English Translation   Tags: Geen tags
alg

Rewind - Week 25

Nieuws | 22 juni 2014 - In Rewind blikken we iedere week terug op de belangrijkste nieuwtjes die afgelopen week verschenen zijn. Deze week in het nieuws: Aiden mogelijk niet in Watch_Dogs 2, mogelijk een next-gen versie van Sleeping Dogs, Wii U krijgt voorlopig geen 'dual-Gamepad'-ondersteuning, en alle getoonde Zelda Wii U-beelden zijn in-game.Personage Aiden geen zekerheid voor Watch_Dogs 2
Watch_Dogs verkoopt ontzettend goed, maar dat lijkt niet te komen door een sterk hoofdpersoon. Aiden wordt door veel gamers en media bekritiseerd vanwege een gebrek aan diepgang in zijn persoon. Yves Guillemot zegt op de hoogte te zijn van alle reacties en weet wat de studio te doen staat. Hij kan nog niet bevestigen of ontkennen dat Aiden in een vervolg te zien zal zijn. Ubisoft zegt zich in de toekomst meer diversiteit en meer verschillende personages aan te bieden.
Sleeping Dogs HD gespot voor next-gen en pc
Een Engelse retailer heeft een next-gen versie van Sleeping Dogs in zijn assortiment opgenomen. De retailer spreekt van een release in november van dit jaar. Sleeping Dogs verscheen in 2012 en kreeg goede beoordelingen. Eind vorig jaar werd nog bekendgemaakt dat er een nieuw deel in ontwikkeling is, genaamd Sleeping Dogs: Triad Wars. Na de bekendmaking is er echter niks meer van de game vernomen.
Voorlopig geen 'dual GamePad gameplay'
In 2012 liet Nintendo weten dat games op de markt zouden verschijnen voor de Wii U, die gebruik zouden maken van twee GamePads. Tot op de dag van vandaag zijn deze games nog niet verschenen. Volgens Miyamoto willen Wii U-bezitters geen tweede GamePad te kopen. Nintendo focust zich op het moment vooral op het verkopen van de Wii U-console zelf. Games die dual GamePad gameplay ondersteunen zal voorlopig toekomstmuziek zijn.

E3-video Zelda Wii U was in-game
De beelden van de nieuwe Zelda-game voor Wii U die vorige week tijdens E3 getoond werd, waren in-game beelden. Dit verklaarde producer Eiji Aonuma. Aonuma maakte wederom duidelijk dat alles wat er werd verteld over de game waar was. Bij een scene met op de achtergrond bergen werd verteld dat je daar ook naartoe kon. Dit geeft aan dat de nieuwe Zelda voor de Nintendo Wii U een zeer grote game zal worden.
Artikelen

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!