Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Lucas Seuren (Morthill)
Geplaatst op: 1 juni 2014 om 11:07
alg

Take-Two wil meer sterke franchises

Nieuws | 1 juni 2014 - Take-Two heeft grootste plannen voor de toekomst. CEO Strauss Zelnick heeft aangegeven dat BioShock ondanks het sluiten van Irrational zeker nog in leven is, en dat we nog veel mogen verwachten van Red Dead, GTA, Borderlands en andere series. Het liefst voegt hij daar ook nog wat grote franchises aan toe, zoals binnenkort Evolve.

BioShock
De aankondiging rond BioShock met name heeft wat wenkbrauwen doen optrekken. De serie is namelijk ondergebracht bij 2K Marin, terwijl daar in oktober nog een massale ontslagronde had plaatsgevonden. Volgens de huidige berichtgeving werken er hooguit nog een paar mensen bij de studio, wat het maken van een game als BioShock bijzonder lastig maakt. Volgens Zelnick heeft de serie desalniettemin zeker potentie en is het zaak om te zorgen dat ze trouw kunnen blijven aan de creativiteit van eerdere delen.

Duke Nukem: Forever
Zelnick vertelde verder dat Take-Two wat strenger aan het kijken is naar de titels die ze uitbrengen. Dat gaat niet altijd goed, Duke Nukem: Forever was daarbij nogal een grote fout, eentje die Zelnick zichzelf nog altijd aanrekent. Maar er is genoeg in huis aan grote series om hoge kwaliteit games te kunnen blijven afleveren. Hierbij mogen we denken aan nieuwe delen in series als natuurlijk Grand Theft Auto, maar ook Red Dead, Borderlands en NBA.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Verenigde Staten
Opgericht in 1993