Nintendo Only
nieuws
Game

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 8 augustus 2012 om 07:37
wii

‘Madden 13 kan zich vergelijken met FIFA en NHL’

Nieuws | 8 augustus 2012 - De laatste jaren waren de Madden NFL-games van een vrij hoge kwaliteit. De serie wist echter niet elk jaar echt grote veranderingen te brengen. De FIFA en NHL-series van EA wisten wel grote veranderingen door te voeren in de laatste jaren. EA Sports boss Andrew Wilson heeft tegenover Games Industry laten weten dat hij hoopt dit met Madden NFL 13 nu ook te doen, zodat de franchise zich kan meten met de FIFA en NHL-series.

De beste ooit
Volgens Wilson wist de Madden NFL-franchise elk jaar wel goede games af te leveren, maar wist het niet echt te innoveren. Met Madden NFL 13 is er echter meer geld in de game gepompt en zijn er meer mensen op de game gezet. Dit zal volgens de baas van EA Sports resulteren in de beste Madden-game ooit:

Quote:
“They want to leave no doubt with fans that this is the most amazing Madden ever built. Based on what I’ve seen from the reaction I’m seeing from press, I think they’ve come very, very close to sealing that. Certainly by the time we launch, when we finish with the polish and all that, we’ll have delivered.”


Meer
Het lijkt er nu al op dat Madden NFL 13 in ieder geval beter zal verkopen dan zijn voorganger. Het aantal pre-orders in Amerika van de game is namelijk al 25 procent meer dan Madden NFL 12.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: EA Tiburon
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Genre(s): Sport
Aantal spelers: -
Release: december 2014
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media