Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Stefan van Veen (SvV_Ying)
Geplaatst op: 6 januari 2012 om 10:47
wii

'PlayStation 4 en nieuwe Xbox op E3'

Nieuws | 6 januari 2012 - MCV komt vandaag met het bericht dat zowel de opvolger van de Xbox 360 als de PlayStation 4 tijdens de E3 van dit jaar getoond worden. Hierdoor komt de definitieve onthulling van de Wii U inclusief de software line-up niet volledig in de spotlight en kunnen Microsofts en Sony's nieuwe consoles beter concurreren.

Nieuwe Xbox
Van wie MCV de informatie vandaag heeft, wordt in het bericht niet gemeld, maar de site lijkt overtuigd van de onthullingen. Het medium meldt dat het de eerste keer in de geschiedenis van de E3 is dat 3 overeenkomende console formats het zo direct tegen elkaar opnemen. Een aanstaande onthulling van een nieuwe Xbox wordt al maanden gesuggereerd; zo zouden er details over de nieuwe console op de CES die volgende week plaatsvindt worden gegeven, terwijl andere bronnen de E3 van 2013 als locatie voor de onthulling noemden.

PlayStation 4
Over een nieuwe PlayStation is het een stuk stiller. Desondanks zijn er ook over deze console al eens geruchten geweest dat de PS4 in 2012 onthuld wordt en oktober vorig jaar werd er gemeld dat enkele interne Sony-ontwikkelaars reeds begonnen zijn met voorbereidend werk voor PlayStation 4-games.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!