Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Joey Coenraerds (Joey)
Geplaatst op: 28 oktober 2011 om 10:55
wii

Definitieve Wii U op E3 2012

Nieuws | 28 oktober 2011 - Nintendo's Satoru Iwata vertelde tijdens een investeringsvergadering dat de definitieve versie van de nieuwe Wii U onthuld wordt op aankomende E3. Een release van de console wordt volgend fiscaal jaar verwacht.

Betere launch dan Nintendo 3DS
Hoewel Iwata de Nintendo Wii U maar kort aanhaalde tijdens de vergadering, vertelde hij er ook bij dat de Wii U wel een succesvolle launch zal kennen. Bij de Nintendo 3DS was dit niet het geval, en hieruit zou Nintendo harde lessen geleerd hebben.

Quote:
"As we learned a bitter lesson with the launch of the Nintendo 3DS, we are trying to take every possible measure so that the Wii U will have a successful launch."


Wii U
De Nintendo Wii U is direct aan te sluiten op een HD-televisie en is zo in staat om HD-graphics op het beeldscherm te toveren. De Wii U-controller bevat een 6,2" touchscreen, welke bv. gebruikt kan worden om tijdens het gamen extra informatie weer te geven. Het schermpje kan daarnaast gebruikt worden om verder op te gamen als je familie bijvoorbeeld naar televisie willen kijken.

reacties
#27339  | 28 oktober 2011 12:46 - Baspower
Standaard avatar
Reacties: 24
Ben benieuwd of er veel veranderd is.
#27340  | 29 oktober 2011 08:53 - Sympharion
Avatar van Sympharion
Reacties: 201
Ik denk het wel, het uiterlijk is denk ik iets veranderd en ik hoop de functionaliteit ook(dus de knoppen etc.)
De kracht zal ook wel verbeterd zijn aangezien de dev's nu nog werken met een ondergeklokte versie.Verder hoop ik nog dat de analoge circlepads klikbaar zijn, dus vergelijkbaar met (RS)(LS)/(R3)(L3). En ik hoop dat de triggers (R en L) ook analoog worden.
#27341  | 31 oktober 2011 17:53 - jordybutter
Avatar van jordybutter
Reacties: 386
Ik denk dat ze het eigenlijk in het voorjaar wilden uitbrengen, maar dit toch gaan doen in het najaar, zodat er meteen veel goede games klaar zijn...

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Fabrikant: Nintendo
Categorie: Systeem
Release: 30 november 2012