Nintendo Only
nieuws
Game

Auteur: Stefan van Veen (SvV_Ying)
Geplaatst op: 5 oktober 2011 om 09:41
ds

Resident Evil: Revelations komt januari 2012

Nieuws | 5 oktober 2011 - Capcom en Nintendo hebben via de officiële perskanalen bekendgemaakt dat Resident Evil: Revelations op 27 januari 2012 exclusief voor de Nintendo 3DS gelanceerd wordt.

bioterroristische dreiging
Revelations speelt zich af in het jaar 2005 en vindt plaats tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5. Bekende gezichten als Jill Valentine en Chris Redfield doen ook in dit deel weer hun intrede. Revelations draait om een bioterroristische dreiging en Jill en Chris moeten met 2 partners onderzoek doen en de dreiging neutraliseren. Dit verhaal geeft volgens Capcom een boel nieuwe inzichten in de hoofdverhaallijn van de serie. Naast deze twee personages krijgt de speler ook te maken met nieuwe characters en vijanden.

Survival horror
Eerder dit jaar vertelde de producer van de game, Masachika Kawata, dat Revelations meer lijkt op de roots van Resident Evil dan de eerder uitgebrachte DS-titel Resident Evil: Mercenaries. Waar Mercenaries meer de nadruk legt op actie, daar staat Revelations weer dicht bij het survival horror aspect van de serie.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Meer info
Genre(s): Horror
Aantal spelers: -
Release: 27 januari 2012
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 0

gerelateerde media