Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 8 juni 2011 om 19:21


English Translation   Tags: gearbox, sega, aliens, e3, wii u
wii

Gearbox maakt Wii U-prototype Aliens: CM

Nieuws | 8 juni 2011 - SEGA en Gearbox Software hebben vandaag onthuld dat er aan een prototype van Aliens: Colonial Marines wordt gewerkt, dat mogelijk wordt uitgebracht voor de Nintendo Wii U.

Onderzoek
Aliens: Colonial Marines, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Twentieth Century Fox Consumer Products en is ontwikkeld door de veelgeprezen studio Gearbox Software, wordt momenteel voor deze nieuwe spelconsole ontwikkeld door een aparte onderzoeks- en ontwikkelingstak binnen de studio.

“We zijn enorm enthousiast over het potentieel van de Nintendo Wii U en beschouwen het als een eer om deel uit te maken van de eerste inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Het project Aliens: Colonial Marines past verschrikkelijk goed bij de unieke en spannende nieuwe mogelijkheden van het platform”, aldus Randy Pitchford, President van Gearbox Software. “Er wordt steeds meer informatie over de Nintendo Wii U vrijgegeven, en Gearbox Software heeft de middelen en de wil om het platform te ondersteunen en de gebruikers te boeien.”

Colonial Marines
Aliens: Colonial Marines is de langverwachte first-personshooter die zich na ALIENS afspeelt. Het spel is een nieuw hoofdstuk in het universum van Aliens. Spelers banen zich knallend een weg door hordes Xenomorphs op de USS Sulaco, het oppervlak van LV-426 en Hadley’s Hope met wapens die zijn geďnspireerd door de filmserie.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!