Nintendo Only
nieuws
Event

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 6 juni 2011 om 11:39
alg

45.000 bezoekers verwacht op E3

Nieuws | 6 juni 2011 - De baas van E3 organisator ESA, Michael Gallagher, verwacht ongeveer 45.000 bezoekers dit jaar op de show. Dit stelt hij in een interview met VentureBeat.

200 bedrijven
Naast de 45.000 bezoekers zullen er meer dan 200 bedrijven de komende dagen hun producten aan prijzen op de E3. Volgens Gallagher zit het aantal internationale media en bedrijven dat op de beurs afkomt nog steeds in de lift, al richt de ESA zich meer op kwaliteit dan kwantiteit.

Quote:
One thing that we found — and you’ve walked this path with me over a number of years now — is we are very focused on the quality of the experience of E3 as opposed to the quantity of the experience. We are going to look to replicate the success of the past two years.


35.000 schermen
Gallagher gaf nog een interessant feitje weg. Het aantal schermen dat gebruikt wordt tijdens de show ligt op maar liefst 35.000 exemplaren. Tel het licht en geluid voor de stands erbij op en de E3 zal in de 3 dagen waarschijnlijk net zoveel stroom verbruiken als een kleine stad.

Gaming Only doet vanavond vanaf 18.00 in een marathonsessie verslag van de E3 persconferenties van Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft en Sony. Naast een liveblog en een embedded video stream van de conferenties zullen we jullie ook voorzien van live analyses vanaf het kantoor via een livestream.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Event info
Locatie Los Angeles, Noord-Amerika
Begindatum 14 juli 2008
Einddatum 17 juli 2008