Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: David Kroes (Sentinel)
Geplaatst op: 30 mei 2011 om 19:47

Bron: VG247
English Translation   Tags: hideo, kojima, e3, productions, konami
alg

Hideo Kojima niet aanwezig op E3 2011

Nieuws | 30 mei 2011 - Hideo Kojima, bedenker van onder andere de Metal Gear Solid franchise en Zone of the Enders, zal niet aanwezig zijn op de komende E3 in Los Angeles, welke volgende week plaatsvindt, zo meldt VG247.

Tweet
In een tweet op zijn Twitterpagina liet Kojima weten dat hij persoonlijk niet aanwezig zal zijn op de gamebeurs in Los Angeles. Een exacte reden hiervoor werd niet gegeven. Dit hoeft echter niet gelijk rampzalig te zijn. Konami houdt alsnog een persconferentie op de E3, en volgens geruchten zouden er sowieso 2 games getoond worden die ontwikkeld worden door Kojima Productions, de studio van Kojima zelf. Ook is er op 2 juni een pre-E3 evenement van Konami.

Metal Gear
Al eerder gingen er verscheidene geruchten de ronde over games die door Kojima Productions worden ontwikkelen. Zo zou er een nieuwe Zone of the Enders kunnen komen, zou Metal Gear Solid 5 in ontwikkeling zijn, en de geruchten vermelden ook dat Metal Gear Solid: Peace Walker een complete remake zou krijgen. Dit laatste is echter min of meer van de baan, gezien de HD ports van verscheidene PSP games ook onderweg zijn. Kojima zou het eventueel hierover gehad kunnen hebben toen hij in een tweet plaatste dat een project waar hij jaren aan heeft gewerkt voor niets is geweest. Of dit ook de reden voor zijn afwezigheid is, is echter niet bekend. Momenteel is Metal Gear Solid: Rising in de ontwikkeling bij Kojima Productions.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Persoon info
Functie Directeur
Woonplaats Tokio
Land Japan
Geboortedatum 24 augustus 1963