Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 26 mei 2011 om 10:22
alg

Ubisoft detailleert E3 line-up

Nieuws | 26 mei 2011 - Vandaag kondigt Ubisoft aan dat het in het Los Angeles Theatre nog nooit eerder geziene demonstraties en exclusieve aankondigingen doet voor de line-up van 2011 - 2012. Dit zal gebeuren tijdens de persconferentie op maandag 6 juni 2011 om 23:30 uur.

Line-up
De E3 line-up bevat ondermeer HD titels als Assassin’s Creed Revelations, Call of Juarez: The Cartel, Driver San Francisco, Rayman Origins en Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier. Ubisoft neemt de consument serieus door de online gaming markt te betreden met innovatieve nieuwe online titels als From Dust, Tom Clancy’s Ghost Recon Online, en TrackMania2 Canyon. Als nummer één third-party ontwikkelaar voor Kinect, 3DS en Wii, is Ubisoft ook leider op de casual markt. Ubisoft blijft zich op mainstream technologieën profileren door games op de E3 te tonen als De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn, MotionSports Adrenaline, Rocksmith, de nieuwe Raving Rabbids, de nieuwe Just Dance en een nieuwe Your Shape.

25 jaar
Deze editie van de E3 staat ook in het teken van de viering van het 25-jarig bestaan van Ubisoft. Yves Guillemot, CEO bij Ubisoft, had daarover het volgende te zeggen:

Quote:
“Ubisoft levert al 25 jaar entertainment van de bovenste plank en we zijn onze fans daar ongelooflijk dankbaar voor. Wij voelen dat onze beste jaren nog in het verschiet liggen, met een breed scala aan creatieve, leuke en unieke titels. Met deelname aan de E3 2011 illustreren we het grote talent van onze ontwikkelteams en Ubisofts lopende investeringen in het leveren van innovatieve entertainmentproducten.”

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!