Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 21 april 2011 om 10:38
alg

Nintendo's E3 persconferentie op dinsdag

Nieuws | 21 april 2011 - Nintendo heeft zojuist de datum bekend gemaakt van haar E3 persconferentie. Net zoals voorgaande jaren zal Nintendo op dinsdag 7 juni, de dag waarop de beurs open gaat, tussen 9.00 en 11.00 lokale tijd haar persconferentie houden in het Nokia Theater. Dit is tussen 18.00 en 20.00 uur Nederlandse tijd.

Geruchten
Hoewel de E3 nog meer dan een maand weg is doen de 1ste geruchten al de ronde. Meest concreet is op dit moment het gerucht dat Nintendo de opvolger van de Wii op de E3 zal presenteren. Verder zal Nintendo ongetwijfeld nieuwe games onthullen voor de Nintendo 3DS en Nintendo Wii. Misschien zit Pikmin 3 dit jaar eindelijk bij de aangekondigde games?

Concurrentie
Ook de concurrentie heeft inmiddels de data bekend gemaakt van hun persconferenties. Microsoft is zoals altijd als 1ste aan de beurt, op maandagochtend om 10.00 uur LA tijd. Sony is dit jaar verhuist van de dinsdag naar de maandag en zal in LA om 17.00 plaatselijke tijd haar persconferentie houden. Voor Nederlandse gamers betekent dit laat opblijven, want de persconferentie begint hier om 2.00 uur 's nachts.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1889