Nintendo Only
nieuws
Nintendo default sfeerafbeelding

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 7 maart 2011 om 12:45

Bron: MCV
English Translation   Tags: Nintendo, launch, verkoopcijfers, 3DS
ds

3DS pre-orders naderen 100.000 in UK

Nieuws | 7 maart 2011 - De verkoopdirecteur van Nintendo UK, heeft in een interview met MCV gezegd dat er bijna 100.000 pre-orders gemaakt zijn voor de 3DS. Dit is in lijn met de doelstelling van het bedrijf.

Succesvolste launch ooit
Hiermee bereikt Nintendo UK een nieuw persoonlijk record voor een launch van een nieuwe console. De 3DS kende in de UK reeds meer pre-orders dan de Wii had. De doelstelling was om meer dan 100.000 pre-orders te krijgen en het ziet ernaar uit dat dit doel bereikt zal worden. Dit zegt de verkoopdirecteur van Nintendo UK, David Yates:

Quote:
“Our target was to get over 100,000 pre-orders – and we’re in line with that. So far, we’ve already beat our personal best for a console launch.

Er zijn nog drie weken te gaan en de pre-orders blijven stijgen.

Quote:
With three weeks to go we’re in a great position, as pre-orders are still building. The message to retail right now is that availability is strong and stores can plan with confidence to keep the accelerator on.

Hype
De hype wordt intussen gevoed door de marketing die in gang gezet is door Nintendo. Zo is er al reclame op televisie waarop men echte klanten ziet die met de 3DS aan de slag gaan op een demo event. Wij kunnen de 3DS eind deze maand in de winkels verwachten. In Japan kan men al genieten van deze nieuwe handheld.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1889